Mi a hangoskönyv

hangos.bmp

pdf.bmp

Mi is az a hangoskönyv? Hogyan működik? Visszaadhatja-e az olvasás élvezetét? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre probálunk meg választ adni.

Tehát mi is az a hangoskönyv és hogyan működik. A hangoskönyv színészek, előadóművészek által felolvasott, hanghordozón kiadott könyv. Lehet hangkazettán, audio CD-n, vagy MP3 CD-n rögzített hanganyag. Legtöbbször azok a könyvtárhasználók keresik, akik munkájuk miatt napjuk nagy részét autóban töltik. Ágyhoz, házhoz kötött, könyvet nehezen vagy egyáltalán nem bíró embereknek is kikapcsolódást, „olvasáshoz” jutást nyújt. A vakok és gyengénlátók könyvtári ellátásában fontos szerepet játszanak. A látássérült emberek mellett az olvasási zavarokkal küszködő gyermekek és felnőttek tanulásában és művelődésében is nagy szerepet játszik ez a dokumentumtípus.

Visszaadhatja-e az olvasás élvezetét? Szerintem erre a kérdésre jobb ha mindenki maga próbál meg válaszolni, de csak hogy fogalmunk legyen, hogy milyen élmény is a hangoskönyv valójában, javaslom hallgassunk bele az oldalon felkinált könyvekbe.

Hogyan hallgathatok bele online?

Egyszerűen csak válasszunk egy könyvet és kattintsunk az alatta található Lejátszás gombra.

 

Érdekel a könyv, letölteném:

Amennyiben a könyv felkeltette az érdeklődésünket és le szeretnénk tölteni klickkeljünk a "vissza a letöltéshez" linkre.

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Impresszum

Weboldalunkon nem tárolunk semmilyen jogsértő tartalmat, minden tartalom nem általunk üzemeltetett weboldalak szerverein található, melyek helyét csak megjelöljük és kategorizáljuk, illetve nem ismerjük azok részletes tartalmát, így nem tudunk semmilyen felelősséget vállalni értük! Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/hangoskönyvek jogdíjai a szerverein tároló szolgáltatókat terheli! Mindemellett az oldal üzemeltetője, és a tárhely szolgáltató nem kívánja megsérteni a szerzői jogvédelemre vonatkozó hatályos jogszabályokat, ennek értelmében az idelátogatók kötelesek a tartalom letöltését követő 24 órán belül törölni azt!

Friss topikok

Hallgass bele!!! Egy kis ízelítő.

Mi is az a hangoskönyv? Hogyan működik? Visszaadhatja-e az olvasás élvezetét? Hogyan hallgathatok bele online? Letölthető hangoskönyvek ingyen, magyarul, mp3-ban --> hallgasd és használd, bárhol és bármikor! Visszaadhatja-e az olvasás élvezetét? Szerintem erre a kérdésre jobb ha mindenki maga próbál meg válaszolni, de csak hogy fogalmunk legyen, hogy milyen élmény is a hangoskönyv valójában, javaslom hallgassunk bele az oldalon felkinált könyvekbe. Oldalunk ingyen letölthető hangoskönyvek napról-napra bővülő választékát kínálja. Nálunk megtalálja a manapság igen csak népszerű írok (Wass Albert, Rejtő Jenő, Dan Brown, Verne Gyula, J. K. Rowling, J. R. R. Tolkein, Stephenie Meyer, Leslie L. Lawrence, Márai Sándor, Dr. Csernus Imre, Hamvas Béla) alkotásaitól kezdve, a klasszikus magyar irodalmon (Jókai Mór, Mikszáth Kálmán, Babits Mihály, Arany János, Karinthy Frigyes, Benedek Elek, Gárdonyi Géza) nagyjain át a világirodalom legnagyobbjainak (Mihail Bulgakov, Agatha Christie, Charlotte Bronte, Mark Twain, Karl May, Cervantes, Tolsztoj, Paulo Coelho, Sir Arthur Conan Doyle) legjobb alkotásait. Mindemellett megtalálhatók az orosz és olasz irodalom valamint a francia drámairodalom leghíresebb műveinek színházi változatai rádiójátékok formájában, a méltán híres Shakespeare számos alkotása, vagy épp a nagy humorista Hofi Géza legismertebb rádiófelvételei.

Címkék

Archívum

Rejtő Jenő: Vesztegzár a Grand Hotelben

2012.11.10. 13:48 | uploooader | Szólj hozzá!

grand hotel.JPG

Vesztegzár a Grand Hotelben

Szerelmi szállal átszőtt bűnügyi történet ez is, mint sok más társa, de a cselekményben halmozódó abszurd helyzetek sokasága különös bájt kölcsönöz neki: Rejtő Jenőnél mindig legendásan jó kezdést (a hősnő szállodai szobájának szekrényéből egy ismeretlen fiatalember lép ki zöld lámpaernyővel a fején) ezúttal hasonló színvonalú folytatás követi.

A déltengeri szigetvilág egyik egzotikus fürdőhelyén, a Grand Hotel vendégeinek nyugalmát félelmetes hír kavarja fel: az egyik lakó pestises megbetegedése miatt vesztegzár alá kerültek. S miközben kezdetét veszi a szigeten az esős évszak, amely fülledt, rossz szagú, alattomos köddel és trópusi záporral rontja a vendégek hangulatát, gyilkosság történik. A szálló ettől kezdve képtelen fordulatok színhelyévé válik, rémületbe kergetve a békés milliomosokat, kereskedőket, szépasszonyokat, s a vigasztalásukra siető lovagokat. Az olvasó pedig megismerkedik egy kissé nyűgös, ám rendkívül kedves, pizsamás fiatalemberrel, aki szüntelen ruhát vált és szerelembe esik; egy ékszereket hajszoló házasságszédelgővel; egy bőröndbe zárt hullával és természetesen a találékony, nagyvonalú rendőrfelügyelővel. Mire a titokra fény derül, a bűnös büntetését, a hős, a házasság elől menekülő fiatalember pedig szerelme kezét nyeri el.

 

Vissza a letöltéshez

A bejegyzés trackback címe:

https://hallgassbele.blog.hu/api/trackback/id/tr644896610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása